Aktuální počet volných míst v OmegaKlubu: 8

Zájemci o členství, více info zde

Proč nám škodí bílý cukr?

18. 6. 2011

Bílý cukr patří mezi jednoduché sacharidy. Nejpoužívanější surovinou pro jeho výrobu je u nás cukrová řepa. Bílý cukr prochází výrobním procesem, kdy se bělí, tedy chemicky upravuje a přitom se zbavuje veškerých minerálních látek a vitamínů. Tento proces se jmenuje rafinace – odtud bílý neboli rafinovaný cukr.

Jak nám škodí?

 

S jedinou čajovou lžičkou se prý organizmus vyrovnává až 3 dny… zamyslete se proto, kolik bílého cukru denně spotřebujete a zkuste ho co nejvíce omezovat, ideálně zcela odstranit z jídelníčku, místo toho používejte hnědý cukr (z cukrové třtiny) nebo med.

pondělí - neděle 6:00 - 23:00
potřebujete více informací? 
   585 205 700    585 205 800
“Aplikace Moje OMEGA”

“Aplikace Moje OMEGA”

20. 02. 2020
více »
KVALIFIKACE NA HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR NEREGISTROVANÝCH HRÁČŮ

KVALIFIKACE NA HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR NEREGISTROVANÝCH HRÁČŮ

11. 02. 2020
MALÝ OPEN více »
Nová sezóna VAŠÍ LIGY

Nová sezóna VAŠÍ LIGY

16. 01. 2020
více »
PROVOZ CENTRA PŘES VÁNOCE

PROVOZ CENTRA PŘES VÁNOCE

12. 12. 2019
více »
Dárkové poukazy na masáže a fyzioterapii od Mgr. Zdeňka Bartla

Dárkové poukazy na masáže a fyzioterapii od Mgr. Zdeňka Bartla

10. 12. 2019
více »
Další akce a novinky »

On-line rezervace

  • POZOR - změna v rezervačním systému:

    V rámci zrychlení procesu načipování klientů dochází ke změně v systému při vyhledávání shodných jmen. Klienti, kteří při svém přihlášení do on-line rezervační systému zadávali číslovku ke svému příjmení ji již zadávat nemusí.

Partneři

© OMEGA centrum sportu a zdraví, Olomouc Webdesign, Eshop a Online Rezervační Systém - ESMEDIA Interactive s.r.o.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací Rozumím