Aktuální počet volných míst v OmegaKlubu: 12

Zájemci o členství, více info zde

Proč nám škodí bílý cukr?

18. 6. 2011

Bílý cukr patří mezi jednoduché sacharidy. Nejpoužívanější surovinou pro jeho výrobu je u nás cukrová řepa. Bílý cukr prochází výrobním procesem, kdy se bělí, tedy chemicky upravuje a přitom se zbavuje veškerých minerálních látek a vitamínů. Tento proces se jmenuje rafinace – odtud bílý neboli rafinovaný cukr.

Jak nám škodí?

 

S jedinou čajovou lžičkou se prý organizmus vyrovnává až 3 dny… zamyslete se proto, kolik bílého cukru denně spotřebujete a zkuste ho co nejvíce omezovat, ideálně zcela odstranit z jídelníčku, místo toho používejte hnědý cukr (z cukrové třtiny) nebo med.

pondělí - neděle 6:00 - 23:00
potřebujete více informací? 
   585 205 700    585 205 800
Dočasné omezení provozu.

Dočasné omezení provozu.

20. 03. 2019
20. 3. - 19. 4. 2019 více »
OMEGA CENTRUM V NOVÉM

OMEGA CENTRUM V NOVÉM

11. 03. 2019
revitalizace centra včetně rozšíření více »
 

Oprava sauny

22. 02. 2019
Oprava sezení v sauně více »
Saunové ceremoniály

Saunové ceremoniály

20. 02. 2019
Ceremoniály více »
DÁRKOVÝ POUKAZ v hodnotě 1 000 Kč, 2 000 Kč na  krásné obočí a řasy.

DÁRKOVÝ POUKAZ v hodnotě 1 000 Kč, 2 000 Kč na krásné obočí a řasy.

13. 02. 2019
Vyberte si : formování a barvení, permanentní makeup nebo paletky se zapečeným stínem. více »
Další akce a novinky »

On-line rezervace

  • POZOR - změna v rezervačním systému:

    V rámci zrychlení procesu načipování klientů dochází ke změně v systému při vyhledávání shodných jmen. Klienti, kteří při svém přihlášení do on-line rezervační systému zadávali číslovku ke svému příjmení ji již zadávat nemusí.

Podporujeme


Aerobik klub Olomouc
Aerobik klub Olomouc
další sportovci »

Nabídky partnerů


Cafe Hájek
-10 % SLEVA mimo denní menu 11:00 - 14:00 hod.

více informací »

Cafe Hájek
všechny nabídky »

Partneři

© OMEGA centrum sportu a zdraví, Olomouc Webdesign, Eshop a Online Rezervační Systém - ESMEDIA Interactive s.r.o.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací Rozumím