Aplikace
Moje OMEGA
Akce a novinky

1000. trénink na milonu očima naší klientky

Milon kruhový trénink

1000. trénink na milonu očima naší klientky

Nedávno mi manažerka Milonu Jana Sovová předala dárek a poblahopřála k 1000. tréninku na Milonu. Samozřejmě mě to potěšilo. Řekla jsem si "dobrá práce".

 

Často od svých blízkých slýchávám, co Tě stále táhne na ten Milon, vždyť tam chodíš jak do houslí. Mají pravdu. V Omeze jsem často. Když jsem měla s trenérem panem Kosatíkem 9. června 2014 první trénink Milonu na doporučení kamaráda, tak jsem mu řekla, pokud se nezapotím, tak sem nebudu chodit. A? No, zapotila a co více, vydržela až dodnes a zatím ani neuvažuji, že bych skončila.

 

Tak co mě na ten Milon tak táhne? Prvotní pro mě je možnost přijít kdykoliv od 6.00 do 22.00 hod, bez objednávání. Průběh tréninku si volím sama, někdy udělám 2 kolečka, někdy 5. K tomu mi trenéři pouští podnětnou hudbu, někdy i na přání. Hudba mě vybičuje, když mi to zrovna moc nešlape. Dokonce se mohu dobrovolně zapojit do soutěže s ostatními a po tréninku ještě doladit formu ve fitku nebo relaxovat v "mokré zóně". Pravidelný trénink mi přinesl fakt dobrou fyzičku. Na autobus dobíhám bez zadýchání, nebolí mě záda. Další aktivity, a těch mám docela dost, zvládám bez problémů.

 

A třešnička na dortu? Za tu dobu, co chodím na Milon a zejména pak pod vedením paní Sovové, se tu utvořila bezva partička, která spolu tráví čas i mimo prostory Omegy, což je dle mého super a jen mi to potvrzuje, že jsem ráda, že jsem "miloňačka". Jana B.

 

Děkujeme paní Janě za její příspěvek. Jsme na milonu prostě jedna velká rodina. 

 

Zpět na všechny Akce a novinky