Aplikace
Moje OMEGA
Akce a novinky

Přijďte si vyzkoušet nové prostory - „...už nemusíte jinam

Přijďte si vyzkoušet nové prostory - „...už nemusíte jinam

Po deseti letech fungování našeho zařízení došlo k revitalizaci OMEGA centra sportu a zdraví. Přestavba byla završena včerejším otevřením nového multifunkčního sálu, který již v první den odstartoval 6 různými lekcemi. Klienti si k 10. výročí OMEGA centra nemohli přát krásnější prostory.

 

Chloubou centra se stane jistě nové fitness udávající nejnovější trendy.  Původní plocha fitness sekce se zvětšila o 70% na 900 m². Kromě designové změny přišla na řadu i kompletní výměna kardio a fitness strojů značky TechnoGym v kompletní řadě ARTIS a částečně i SKILL . Silová zóna byla doplněna stroji z řady TechnoGym PURE. Rozšířená funkční a strečinková zóna se může pyšnit konstrukcí Octagon od značky Escape včetně nového vybavení stejné značky.

 

Možnosti dotykového prostředí UNITY, které nové stroje nabízí, jsou opravdu široké. Průběh svého cvičení můžete sledovat v základním i rozšířeném přehledu, nechybí nastavení běhu či procházky ve městech nebo přírodou. Každá obrazovka je připojena k televiznímu vysílání a internetu. Díky propojení s fitness aplikací Mywellness od společnosti TechnoGym budete mít vždy svůj trénink pečlivě zaznamenán i ve svém mobilním zařízení.

 

Designové zpracování strojů respektující biomechaniku a přirozený pohyb s propojením s nejmodernější technologií představuje to nejlepší na trhu fitness v České republice.

 

 

Kromě zvětšení stávajících sálů pro skupinové lekce došlo i k jejich navýšení na počet 3 a celková plocha se tak zdvojnásobila na 500 m²Nový sál č.4 se nese v duchu jógy a tanečních lekcí. Klienti si mohou vybrat z 12 druhů jóg nebo z jiných lekcí pomalého charakteru jako pilates nebo mobility & core.  Nový sál bude využívání pro taneční lekce latinskoamerických rytmů, jamz dance či zumby.

 

V těsné blízkosti sálu č. 4 v zadní části budovy OMEGA centra jsme již otevřeli plně vybavené rozšířené zrekonstruované šatny. Klienty jógových či tanečních lekcí či antukoví hráči jistě ocení tento zvýšený komfort.

 

Původní sál č.1 se přeměnil v multifunkční sál. Díky konstrukci Octagon od značky Escape a velkému výběru vybavení si přijdou na své zájemci o energické typy lekcí. Těšit se můžete na funkční tréninky vedené profesionálními trenéry, kteří využívají i nové funkční zóny zakreslené na sportovním povrchu. Zacvičíte si s GUN-eX, kettlebelly, lodním či nekonečným lanem, corebagy, plyoboxy či leberty. Fanoušci TRX jistě ocení prodlouženou 15m dlouhou konstrukci pro navýšení kapacity lekcí.

 

Neváhejte a přijďte si nové prostory vyzkoušet. Poznejte na vlastní kůži, zda je pravdivý slogan, který nás již přes deset let provází „OMEGA centrum sportu a zdraví ... už nemusíte jinam“.

Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte