Aplikace
Moje OMEGA
Akce a novinky

DŮLEŽITÉ

DŮLEŽITÉ

KONEC AKCEPTACE KARET MULTISPORT - VYUŽIJTE PŘÍSPĚVKU ZAMĚSTNAVATELE NAPŘÍMO

Vážení klienti OMEGA centra a držitelé karet MultiSport,

dovolujeme si oznámit ukončení přijímání karet MultiSport v OMEGA centru sportu a zdraví k 31.12.2019.

Pro klienty, kteří našich služeb využívají pravidelně, máme k dispozici několik variant cenově zvýhodněných programů fitness a skupinových lekcí.

Pro zaměstnavatele, kteří dotují karty Multisport svým zaměstnancům, existuje podobná možnost přímé realizace příspěvku pro zaměstnance na čerpání služeb OMEGA centra sportu a zdraví.

Bližší informace Vám v případě zájmu poskytne manažerka péče o klienty Veronika Marková (mobil: 602 505 174, email: markova@omegasport.cz ).

Podmínky spolupráce se společností MultiSport Benefit, s.r.o. se již dále neslučují s filozofií fungování OMEGA centra a proto dochází k výše popsanému kroku.

Stojíme si za kvalitou služeb, které již přes deset let poskytujeme. Věříme, že toto kritérium zůstane mezi hlavními faktory při rozhodování, jaké sportovní zařízení bude zákazník preferovat a pro své aktivity využívat.

I nadále je naší prioritou vytvoření příjemného prostředí pro klubovou klientelu požadující nadstandardní kvalitu služeb. Naše centrum si vždy bude vážit věrných klientů, ať už se rozhodnou dobrovolně OMEGA centrum navštěvovat bez členských benefitů nebo jako členi OmegaKlubu.

Děkujeme za přízeň, kterou nám projevujete a budeme se i nadále těšit na vaše pravidelné návštěvy.

Váš TÝM OMEGA

Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte