Aplikace
Moje OMEGA
Akce a novinky

AKCE KOSMETIKA 2+1 DÁREK BRONZ REPAIR SUNKISS

AKCE KOSMETIKA 2+1 DÁREK BRONZ REPAIR SUNKISS

AKCE KOSMETIKA 2+1 DÁREK BRONZ REPAIR SUNKISS

SLUNCE je život, NAUČÍME Vaši pokožku žít v souladu se sluncem.

Máte jedinečnou možnost vyzkoušet všechny unikátní produkty Institutu Esthederm u nás v kosmetice.

  

Tři kroky k bezpečnému a krásnému opálení

PŘÍPRAVA

To, že příprava se nemá nikdy podceňovat víme, ale věnujeme se správně přípravě kůže na pobyt na slunci?

Ideálně 14 dní před dovolenou je dobré začít pokožku připravovat sprejem Bronz Impulse.  Nejedná se o produkt samoopalovací, tento sprej startuje v pokožce mechanismy, které při pobytu na slunci spustí tvorbu kožního barviva. Po zimním období naše pokožka není zvyklá na silné sluneční záření, a tak se často při prvním pobytu na slunci spálí. Díky této přípravě se Vaše pokožka začne krásně opalovat již od první chvíle na dovolené.

Opálí se intenzivněji a bronz je trvalejší.

OPALOVÁNÍ PŘI VÝBĚRU SPRÁVNÉ PÉČE ROZLIŠUJEME TYP PLETI A ÚROVEŇ SLUNEČNÍHO ZÁŘENÍ

Různé typy pleti mají různé reakce na slunce:

Normální pokožka– pokožka, která se dobře opaluje, jen výjimečně se spálí
Citlivá pokožka– pokožka, která se opálí, ale často se spálí
Intolerantní pokožka– pokožka, která je velmi reaktivní na slunce (pokožka s alergiemi, pokožka dětí, alabastrová pleť …)
Pokožka s pigmentovými skvrnami a také po dermatologických zákrocích

Péči je potřeba přizpůsobit i samotné intenzitě slunečního záření

Na produktech Institut Esthederm nenajdete uvedenou výšku SPF faktoru. Tento údaj pouze označuje to, jak dlouho můžete po nanesení přípravku pobýt na slunci, aniž by vám pokožka zčervenala. Opalovací péče Esthederm chrání a adaptuje pokožku na slunce. Vychází při označování produktů (sluníčky buď ✹✹ nebo✹✹✹) z UV indexu uváděného Světovou zdravotnickou organizací.

✹✹ Střední UV ochrana
✹✹✹ Vysoká UV ochrana
Produkty v bílých obalech disponují Extrémně vysokou UV ochranou

 PRODUKTY PO OPALOVÁNÍ

Po intenzivním pobytu na slunci je třeba se o kůži správně postarat. Zklidňující a hydratační mléko po opalování, které pokožka lehce vstřebává a zůstává po jeho použití nádherně jemná, sametová, také prodlouží opálení. Doporučujeme používat i po návratu z dovolené. Díky patentovanému obsahu účinných látek prodlužuje opálení až o několik týdnů.

SLUNCE JE ŽIVOT

Nadměrná ochrana pokožky s vysokým ochranným faktorem, způsobuje ztrátu schopnosti kůže, přizpůsobit se slunci. Produkty Institut Esthederm učí i tu nejcitlivější pleť adaptovat se na slunce, aby se sama dokázala chránit. 

Obsah slunečních filtrů zajišťuje vnější ochranu pokožky před negativními vlivy slunečního záření (Ultrafialového: UVA + UVB, ultračerveného i viditelného).

Obsah aktivních látek podporuje vnitřní přirozené procesy v pokožce, které ji adaptují na slunce, využívají jeho pozitivní účinky a chrání ji před negativními.

Zpět na všechny Akce a novinky