Aplikace
Moje OMEGA

České akademické hry 2015

V Omegacentru sportu a zdraví se v termínu 10.-11.9.2015 konaly soutěže v badmintonu v rámci Českých akademických her 2015, které pořádala Univerzita Palackého.

České akademické hry 2015

V OMEGA centru sportu a zdraví se v termínu 10.-11.9.2015 konaly soutěže v badmintonu v rámci Českých akademických her 2015, které pořádala Univerzita Palackého. Na organizaci badmintonového turnaje se významně podíleli členové našeho klubu.

Turnaj byl velmi dobře obsazen. Mezi 34 přihlášenými studenty ze 12 vysokých škol figurovalo několik hráčů první desítky aktuálního žebříčku ČR jako jsou Adam Mendrek, který reprezentuje Masarykovu Univerzitu v Brně, Ondřej Král (VUT Brno), Jiří Louda (ZČU Plzeň), David Ptáček (VŠB TU Ostrava), Eliška Maixnerová (UP Olomouc) nebo Lucie Kolářová (ZČU Plzeň).

Trojnásobnou akademickou mistryní ČR se stala Lucie Kolářová (ZČU Plzeň), která ve finále dvouhry žen porazila ve vyrovnaném souboji Elišku Maixnerovou reprezentující pořádající Univerzitu Palackého 17:21, 21:16, 21:13. Společně s Eliškou Maixnerovou a Jiřím Loudou (ZČU) získala zlaté medaile také ve čtyřhře žen a smíšené čtyřhře. Eliška Maixnerová doplnila svou sbírku medailí ještě o bronzovou ze smíšené čtyřhry.

Mezi muži kraloval současný první hráč českého žebříčku Adam Mendrek (Masarykova univerzita), který ve finále dvouhry hladce přehrál Ondřeje Krále (VUT Brno) 21:15, 21:9. Akademickými mistry ČR ve čtyřhře mužů se stali Petr Jelínek (VUT) a Michal Světnička (MU). Neztratil se ani další zástupce Univerzity Palackého Lukáš Tlustý, který vybojoval bronz ve čtyřhře společně s Ondřejem Helarem (MU).

Kompletní výsledky turnaje najdete na www.tournamentsoftware.com

 

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte