Aplikace
Moje OMEGA

Září 2015 - turnajové výsledky našich hráčů

Během září se naši junioři zúčastnili několika turnajů po celé ČR (Hradec Králové, Most, České Budějovice, Rychnov nad Kněžnou, Podolí u Brna, Aš) a také na Slovensku (Ilava)

Září 2015 - turnajové výsledky našich hráčů

29.8. 2015 U17 ILAVA Open

Sezónu jsme zahájili již netradičně brzo - turnajem na Slovensku, kterého se za náš oddíl zúčastnila Chumchalová Tereza. Na svém prvním mezinárodním turnaji, kde se hrály pouze dvouhry, skončila na děleném 13. místě.

30.8.2015 GPC U15 Hradec Králové

Druhý den jsme pokračovali výjezdem na turnaj GPC U15, který se konal v Hradci Králové, na který jsme vyrazili v sestavě Martin Chumchal, Michal Urban.

Dvouhry chlapců:  

  • 5. - 8. místo Chumchal Martin 
  • 9. -16.místo Urban Michal

Čtyřhra chlapců:

  • 5. - 8. místo Chumchal, Urban

Smíšená čtyřhra:

  • 9. - 16.místo Chumchal, Morchová Veronika (Rychnov nad Kněžnou)
Těžký los měli zejména Michal Urban, který narazil v 1. kole dvouhry chlapců na 2. nasazeného hráče a smíšená čtyřhra Chumchal, Morchová, kteří již v prvním kole narazili na pozdější finalisty. Ve dvouhře chlapců mohl podat Martin Chumchal ve čtvrtfinále lepší výkon a to i přes poměrně těžký los - hrál s pozdějším vítězem turnaje.

13.9.2015 GPB U15 Most

Turnaje se mohl zúčastnit pouze Martin Chumchal, který ve všech disciplínách skončil na 9. -16. místě. Velmi dobrý výkon podal hlavně ve dvouhře chlapců a smíšené čtyřhře společně s Terezou Hřebíkovou (TJ Astra ZM Praha).  

19. - 20. 9. 2015 CPC U15 České Budějovice, GPC U17 Rychnov nad Kněžnou, GPC U19 Podolí u Brna

O víkendu jsme v sobotu vyrazili na GPC U15 do Českých Budějovic. Pravděpodobně přespání v sokolovně ve spacácích naladilo naše oba hráče - Michala Urbana a Martina Chumchala do poměrně dobré hrací formy. Společně skončili ve čtyřhře chlapců na 3.- 4. místě. 
Stejné umístění vybojoval Martin Chumchal ve dvouhře chlapců a ve smíšené čtyřhře společně s Radkou Šilhavou (Hamr Praha). Ve dvouhře chlapců obsadil Michal Urban velmi pěkné 5.- 8. místo. Ve stejném termínu se zúčastnila Tereza Chumchalová GPB U19 v Podolí u Brna. Ve dvouhře dívek jí bohužel los nebyl příliš nakloněn, takže postup přes první nasazenou hráčku byl z oblasti sci-fi. Ve čtyřhře dívek i přes obětavý výkon společně s Martinou Unuckovou (TJ Sokol Klimkovice) nevybojovali postup do dalšího kola a stejný výsledek  zopakovali i s Markem Sochou (TJ Sokol Klimkovice) ve smíšené čtyřhře. Vzhledem k tomu, že kategorii U19 může hrát tuto a ještě dvě další sezóny můžeme být s jejím výkonem spokojeni.  
V neděli jsme se rychle přesunuli do Rychnova nad Kněžnou, kde se konalo GPC U17. Turnaje se zúčastnili Chumchalová Tereza, Prášilová Anna a vzhledem k tomu, že jsme měli místo v autě tak i Martin Chumchal. Holky mohly zahrát ve dvouhrách lépe, ale na druhé straně překvapila svým výkonem narychlo sestavená dvojice ve smíšené čtyřhře Chumchal Martin, Prášilová Anna, která obsadila nečekané 4. místo. Stejné místo získal i Martin Chumchal ve dvouhře chlapců. Vzhledem k tomu,že opět stejné umístění zopakovaly i dívky ve čtyřhře, vyhodnotili jsme cestou domů turnaj jako pěknou, ale smolnou bramboračku v Rychnově nad Kněžnou. 

26. 9. 2015 GPC U15 Aš, Olomoucký kapitán                  

Jako již poměrně tradičně jsme v pátek 14,09 hod. vyrazili pendolinem do Aše v sestavě Chumchal Martin, Urban Michal.  Ve dvouhře chlapců obsadil vzhledem ke konkurenci Michal Urban velmi pěkné 9. - 12. místo, Martin Chumchal skončil ve dvouhře chlapců na 13.- 16. místě a jeho výsledek odpovídal jeho výkonu. Dobrý výkon odvedli kluci ve čtyřhře, kde skončili na 3. - 4. místě. Ve smíšené čtyřhře obsadil Martin Chumchal společně s Dominikou Fantovou (TJ Baník Most) 5. - 8. místo. Michal Urban s Pavlínou Seifertovou (TJ Baník Most) se umístili na 9. - 16. místě. 
Ve  stejný termín v sobotu se konal na Omega centru tradiční turnaj Olomoucký kapitán ve dvouhře a čtyřhrách. I když se jedná o turnaj dospělých, na kterém společně hrají muži i ženy tak se turnaje zúčastnily statečně tři naše juniorky a to Chumchalová Tereza, Prášilová Anna a Šlégrová Lucie. Turnaj se hrál tradičně švýcarským systémem na 5 kol a zúčastnilo se ho třicet hráčů a hráček. Za své výkony se dívky zcela bezpečně nemusely stydět a vybojovaly tyto umístění:

Dvouhra

  • 9. Prášilová Anna
  • 12. Šlegrová Lucie
  • 13. Chumchalová Tereza

Čtyřhra

  • 3. Prášilová Anna, Hroch Tomáš
  • 13.Chumchalová Tereza, Šlegrová Lucie
Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte