Aplikace
Moje OMEGA

BK Omega na Mistrovství Evropy do 17 let

Nadšená parta badmintonistů z našeho klubu se jela podívat do Prahy na Mistrovství Evropy juniorů do 17 let.

BK Omega na Mistrovství Evropy do 17 let

Nadšená parta badmintonistů z našeho klubu se jela podívat do Prahy na Mistrovství Evropy juniorů do 17 let. Vyrazili v sobotu ráno vlakem, tramvají, autobusem i metrem. To už byl jeden z největších zážitků. V hale jsme se pak společně potkali a mohli se dívat na finále soutěže družstev, ve kterém startovaly týmy Turecka a Dánska. Kluky upoutala zvláště dánská hračka, která vyhrála rozhodujícího mixa 27:25 ve třetím setu, dívčí část pak singlista Magnus, též z dánské reprezentace. Dánsko nakonec jasně vyhrálo 3:0 na zápasy a mohlo se radovat z titulu.

Odpoledne začala soutěž jednotlivců, kdy naši mohli vidět hrát české hráče. Libila se jim hlavně atmosféra, kterou vytvořili čeští diváci. Dalším velkým zážitkem pro naše hráče bylo přespání v úplném centru města, přímo pod Pražským hradem.

Druhý den pak za dobrou spolupráci mohli navštívit Zetko, videohernu, takže pestrý program byl zajištěn. Pak se jeli ještě podívat do haly na další zápas českých hráčů a odpoledne hurá zpět do Olomouce. Všem se na společném výletě moc líbilo, říkají, že měli skvělou partu a já děkuji Barče, Terce a mamince od Pepy, že to s nimi zvládly.

Eliška Maixnerová, trenérka BK Omega Olomouc

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte