Aplikace
Moje OMEGA

Kondiční soustředění v Ostružné je za námi!!!

Včera nám skončilo druhé kondiční soustředění pořádané badmintonovým klubem Omega. Letošní novinkou bylo, že bylo pořádané spolu s badmintonovým klubem TJ Slavoj Český Těšín.

Kondiční soustředění v Ostružné je za námi!!!

Včera nám skončilo druhé kondiční soustředění pořádané badmintonovým klubem Omega. Letošní novinkou bylo, že bylo pořádané spolu s badmintonovým klubem TJ Slavoj Český Těšín. 
Prvním během jsme začali v neděli večer, kdy jsme se seznamovali s místním terénem. Další dny jsme pak měli tréninky ráno v 7:30, což bylo pro většinu hráčů nejnáročnější, protože vstávání v 7:00 o prázdninách se jim moc nelíbilo. Ale všichni se s tím skvěle poprali a nikdo nemusel běhat trestné kopečky za pozdní příchod. Po vydatné snídani v Penzionu Ostružník jsme měli trénink 9:30-12:00, kdy jsme většinou měli kruhový trénink (žebřík, posilování s medicimbalem nebo lahví, švihání raketou, běh mezi kužely, různé hry aj.). Nepřehlédnutelnou částí dne byl polední klid, který někdo strávil spánkem, jiní sledováním televize nebo hraním převážně karetních her. Nikdo však neměl přilepený zrak na obrazovku mobilního telefonu, protože ten měli hráči dovoleno používat jen 18:30-20 a musím je pochválit, jak mile mě překvapili, že to respektovali a zvládli to :).
Odpolední trénink pak byl více běhací, měli jsme intervalový běh, který hráči hodnotili jako nejnáročnější, běželi jsme do sjezdovky (letos opravdu běželi!!, velká pochvala a posun od loňského roku) a celé soustředění jsme zakončili orientačním během. Nikdo se neztratil a všichni odjížděli s úsměvem :). Tak doufám, že většina s takovým spokojeným úsměvem za rok také přijede. Již teď víme, že soustředění opět bude, 21.- 25. 7. 2019. I v příštím roce budou zvaní hráči z Českého Těšína, v čele s trenérem Adamem, kterému chci tímto poděkovat, že v Ostružné s námi byl, vytvářel velice pestrý program a byl úžasným členem celého týmu. Jeho kvality se mimo jiné ukázaly při středečním pěším výletu na Paprsek, kdy pro hráče vymyslel skvělou hru a cesta všem výrazně rychleji utekla. 
Ještě bych ráda poděkovala Jirkovi, tatínkovi od našeho nejmladšího hráče Šimona, který tam s námi většinu času byl, i se svými syny a moc nám pomohl při trénování.
Teď už jen všem popřát hezké léto a doufám, že si zajdete někdy v létě zasportovat, když už jste toho teď tolik natrénovali :)
Eliška

 

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky