Aplikace
Moje OMEGA

Badmintonové jaro v Omega centru

Naše snažení naučit mladé hráče hrát badminton a rozvíjet v nich pozitivní přístup ke sportu i k sobě navzájem stále pokračuje!

Badmintonové jaro v Omega centru

Naše snažení naučit mladé hráče hrát badminton a rozvíjet v nich pozitivní přístup ke sportu i k sobě navzájem stále pokračuje! I když se nám nedaří být aktivní na webových stránkách, v tělocvičně se snažíme na 120%. Proto hned na začátku velká prosba. Pokud by někdo z hráčů či rodičů měl zájem nám pomoci s občasným napsáním krátkého článku či reportu na stránky, budeme moc rádi.
Nadále pokračujeme v kondičních trénincích s Jakubem Kochtou, které jsou v pondělí od 16 do 17 hodin. V úterý, středu i čtvrtek máme tréninky a o víkendech někteří z našich hráčů jezdí na turnaje. My jako trenéři doufáme, že počet hráčů se bude na turnajích navyšovat. Velkou pochvalu zaslouží celý žákovský tým, který odehrál dvě kola soutěže družstev žáků, a i když se nepodařilo udělat díru do světa, tak to mnohé namotivovalo k individuálnímu tréninku, nebo si minimálně odvezly plno zážitků jako je nákup pizzy atd.
Na jaře Omegu také navštívilo prestižní deblové soustředění „Ladies na kurtu“, kdy zde byly k vidění nejlepší juniorské hráčky do 17 a 19 let, které v České republice máme. 
Konec první poloviny sezóny jsme zakončili Přeborem Omegy, kde jsme se současně rozloučily s Terkou Chumchalovou, která u nás v klubu svou trenérskou kariéru končí. Děkujeme jí za vše, co pro náš klub udělala a můžete se v blízké době těšit na rozhovor přímo s ní.
V létě naše hráče čekají dvě soustředění, kondiční v Ostružné (20.-24.7.) a herní v Olomouci (26.-29.8.).

 

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky