Aplikace
Moje OMEGA

Začátek druhé poloviny sezóny a hned Omega získala bronz!

První zářijový víkend se hráli GPC U17 v Přerově. Jelikož se jednalo o první turnaj po letních prázdninách, přijeli sem hráči z širokého okolí i dálky poměřit své síly, rozehrát se zápasově a okouknout, jak velký posun kdo přes léto udělal. I přes takto obsazený turnaj se naší Barče Vrbové podařilo ve čtyřhře získat bronz.

Začátek druhé poloviny sezóny a hned Omega získala bronz!

První zářijový víkend se hráli GPC U17 v Přerově. Jelikož se jednalo o první turnaj po letních prázdninách, přijeli sem hráči z širokého okolí i dálky poměřit své síly, rozehrát se zápasově a okouknout, jak velký posun kdo přes léto udělal.
I přes takto obsazený turnaj se naší Barče Vrbové podařilo ve čtyřhře získat bronz, kdy po boku přerovské Barbory vyhrály nad olomoucko-brněnskou dvojicí Tereza a Tereza a následně prohrály s mladým párem Lucka a Lucka.
Ve dvouhře pak Barča postoupila mezi 8 nejlepších, kdy porazila nasazenou hračku, se kterou před půl rokem prohrála na tři sety. Dneska byl zápas úplně jiný a Barča vyhrála 21:6, 21:11. Takže velké zlepšení. To bylo vidět i ve čtvrtfinále, kde potrápila nasazenou jedničku a pozdější finalistku Valérii z Ostravy.
Pánskou část tvořil Matěj, Martin, Adam L. a Vojta. Nikdo z nich si nepřipsal žádnou výhru, i když Vojta byl blízko. Potřetí za sebou dostal do prvního kola Honzu Ptáčka a tentokrát už chyběl jen kousek (19:21,20:22). Pro kluky věřím dobrá zkušenost a hlavně plno oblastí, na kterých můžou zapracovat.

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky