Aplikace
Moje OMEGA

Turnaj GP C v Omegacentru

V půlce září náš klub pořádal turnaj dospělých, na kterém se již tradičně sjeli kvalitní hráči z celé Moravy. K vidění zde byli trenérky, trenéři i hráči našeho klubu Omega Olomouc.

Turnaj GP C v Omegacentru

V půlce září náš klub pořádal turnaj dospělých, na kterém se již tradičně sjeli kvalitní hráči z celé Moravy. K vidění zde byli trenérky, trenéři i hráči našeho klubu Omega Olomouc. V mixu se představil prezident klubu Jan Říha, který hrál s naší novou trenérskou posilovou Marií Studenou, a v prvním kole podali velice dobrý výkon, ve kterém na tři sety nakonec nestačili na sourozence Závodné. V prvním kole si též zahrála Barča Vrbová, která hrála s Honzou Slívou, dále se však nedostali. Mezi osm nejlepších se dostala další naše nová trenérská posila, Kateřina Frischová, která od září trénuje olomoucké hráče. Celkové prvenství v mixu pak získala naše trenérka Eliška Maixnerová se spoluhráčem Honzou Somerlíkem, který je také hrajícím trenérem.
Dámská část následně pokračovala i v dalších disciplínách. Zvláště úspěšná byla dámská dvouhra, kdy na 1. místě se umístila Eliška, na 2. místě Kačka a na 3. místě Barča J. Co víc si přát! Ve čtyřhře se na scénu opět vrací Maruška, která získala se svou spoluhráčkou Michaelou Moravcovou bronz, když v prvním kole porazila Kačku. Barča si též zahrála pouze první kolo, ve kterém prohrály s pozdějšími vítězkami.
Děkujeme Janu Říhovi za celou organizaci a Terce Chumchalové za vrchního rozhodčího. Stejně tak velký dík patří celému areálu Sportovního centra Omega Olomouc za výbornou dlouhodobou spolupráci a poskytnutí místa pro turnaj.

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky