Aplikace
Moje OMEGA

Zkušenosti a cenné výhry

Během posledních pár týdnů proběhlo několik turnajů, o kterých bychom vás rádi stručně informovali.

Zkušenosti a cenné výhry

Během posledních pár týdnů proběhlo několik turnajů, o kterých bychom vás rádi stručně informovali.

Největší parádou je skvělé 2.místo Barči a Denisy na přeboru Severomoravského kraje ve čtyřhře. V semifinále se jim podařilo porazit velice kvalitní pár Osladilová,Skařupová a mohly tak bojovat o postup na mistrovství ČR do 17 let. Ve finále už bohužel nestačily na Žurkovou s Metzovou, které tak postupují. Holky předvedly skvělý bojovný výkon a tento výsledek patří k jejich nejlepším.

Další víkend pak Barča vyrazila do Hradce Králové na GPB dospělých, kde dostala pochvalu za posun ve hře na síti v mixu a v singlu dokázala hrát dlouhé, fyzicky náročné výměny, mnohdy s vítězným koncem. Pro Barču velká pochvala za posun, který i ona sama cítí. Jen tak dál!

Tuto sobotu 16.11. pořádal náš klub GPC U15, kde jsme měli též svého zástupce. Na pátém místě se umístil Vojta, který hrál třísetový zápas s pozdějším vítězem (16:21,22:20,16:21). Vojta předvedl velice pěkný výkon, kdy do poloviny třetího setu byl zápas hodně vyrovnaný, bylo mnoho dlouhých výměn, které vezmou vždy hodně sil. Vojtovi fandíme a věříme, že takových zápasů bude stále více a v brzké době se stane celkovým vítězem třeba právě on.

Během víkendu 16.-17.11.2019  Barča vyrazila na turnaj až do Prahy a nevrátila se s prázdnou! Hrála všechny tři disciplíny a přivezla dva bronzy. První ze dvouhry a druhý s naší bývalou hračkou Terkou Chumchalovou ze čtyřhry. Ve čtyřhře se holkám povedl parádní výkon, kdy prohrály s pozdějšími vítězkami sestrami Kobylákovými 23:25, 17:21. Nutno podotknout, že sestry hrály o týden dříve třísetový zápas se současnou juniorskou reprezentantkou (jejich starší sestrou) a její spoluhráčkou (hračky na 5.a 8. místě v žebříčku dospělých). Takže opravdu skvělý výkon!

V sobotu 23.11.2019 jsme v Omega centru uspořádali turnaj GP C kategorie U17. V konkurenci juniorů z Moravy, východních Čech a Prahy jsme bohužel žádnou výhru nezaznamenali. Nicméně výkony našich hráčů lze hodnotit velmi pozitivně. Turnaje se zúčastníli Barča Vrbová, Vojta a Martin Minářovi, Matěj Králík a Adam Látal. U všech těchto mladých badmintonistů je vidět velký pokrok. Pokud budou tito hráči na sobě dále pracovat, mírně zlepší například fyzickou kondici, pohyb na kurtu, budou se při hře i tréninku soustředit na přesnost podání, výsledky se jistě dostaví.

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky