Aplikace
Moje OMEGA
Akce a novinky

! ! ! ANTUKOVÁ SEZÓNA ZAHÁJENA ! ! !

! ! ! ANTUKOVÁ SEZÓNA ZAHÁJENA ! ! !

OMEGA centrum sportu a zdraví otevírá antukovou sezónu v testovacím režimu za speciálních opatření. Vnitřní prostory OMEGA centra  jsou uzavřeny. Přístup do šaten a sprch není možný.  

Vstup do antukového areálu je povolený pouze se zakrytým nosem a ústy při dodržování veškerých hygienických opatření vlády ČR. Rezervace antukových kurtů je možné vytvořit pouze přes náš on-line rezervační systém na internetových stránkách OMEGA centra (www.omegasport.cz) nebo přes aplikaci Moje OMEGA v případě předem vložených financí (kreditu) na veškeré budoucí rezervace kurtů členů i nečlenů OmegaKlubu. Po svém přihlášení si kredit můžete doplnit kartou přes platební bránu (https://www.omegasport.cz/doplneni-kreditu/). Rezervovaný kurt bude poté uhrazen z kreditu. Bez rezervace předem není umožněn vstup do antukového areálu. Na dodržování pravidel bude dohlížet po celý den správce antukových kurtů.

Zde naleznete nápovědu na přihlášení do on-line rezervačního systému - https://www.omegasport.cz/napoveda-k-rezervacim/.

Veškeré dotazy na rezervace antukových kurtů můžete směřovat na Janu  Sovovou na tel. 602 515 603 nebo na email: sovova@omegasport.cz

Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte