Aplikace
Moje OMEGA

Badmintonové soustředění ve Vésce 2020

Na konci srpna absolvovala vybraná skupina herní soustředění ve Vésce blízko Olomouce. Dalo by se v podstatě říci, že se jednalo o ligové soustředění, jelikož náš klub chce na podzim postavit družstvo dospělých, kde velká část hráčů nastoupí.

Badmintonové soustředění ve Vésce 2020

Na konci srpna absolvovala vybraná skupina herní soustředění ve Vésce blízko Olomouce. Dalo by se v podstatě říci, že se jednalo o ligové soustředění, jelikož náš klub chce na podzim postavit družstvo dospělých, kde velká část hráčů nastoupí. Hodnocení Michala Grunda, pozvaného trenéra z Pardubic, stejně jako tomu bylo loni, si můžete přečíst:
Letos jsem byl se soustředěním mnohem spokojenější než loňský rok, bylo vidět, že každý hráč, i já, dospěl a doformoval se, a tak musím i říct, že byla vidět větší snaživost a touha. Hráči konali nebo se snažili konat vždy to, co jsem jim řekl, s čímž jsem byl spokojen. Někdy bych asi věřil ve větší individuální kvalitu, ale to se dá říct téměř vždy a každému. Jsem si jist, že každý má své osobní limity mnohem výše, než tak, jak jsme se za vzájemné působení dokázali vyšplhat. Na další rok bych proto chtěl promluvit k svěřencům, aby zkusil každý sám za sebe nabrat jak svalovou hmotu, tak rychlost. Ale to už je na každém z nás... Díky za parádních necelých 5 dnů!!!"
Tuto skupinu na dva dny rozšířili naši nejmenší, kteří v pondělí a středu měli možnost si přijet zatrénovat za námi. Absolvovali čtyři individuální tréninky se zaměřením na trénink aktivačního kroku a také technice horního úderu.

 

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte