Aplikace
Moje OMEGA

Družstva žáků plná premiér

V posledních dvou týdnech se uskutečnila poslední dvě kola letošní soutěže družstev žáků, kde i Omega měla své zastoupení. Hráči předvedli velice povedené zápasy i soudržnost a nadšení z lásky k badmintonu.

Družstva žáků plná premiér

V posledních dvou týdnech se uskutečnila poslední dvě kola letošní soutěže družstev žáků, kde i Omega měla své zastoupení. Hráči předvedli velice povedené zápasy i soudržnost a nadšení z lásky k badmintonu. Co se jim vše povedlo, hodnotí oni sami:

„Premiér bylo za turnaj opravdu hodně. Jak pro tým, tak k pro jednotlivé hráče. Poprvé od doby, co odešel Vojta Minář, se nám povedlo vyhrát klučičí čtyřhru. Potom už se nám dařilo vlastně pořád. Dohromady se nám povedly tři čtyřhry a tři singly. Premiéra byla i v tom, že jsme poprvé hráli turnaj v Olomouci, poprvé jsme měli fanoušky z řad starších hráčů, poprvé jsme jedli mrkváče od Emi B. Také se někteří z nás poprvé rozbrečeli štěstím z výhry, byli jsme spolu poprvé v Lidlu a Eliška si tam poprvé koupila automatovou kávu a bylo to vůbec poprvé, co jsme hráli přímo na domácím hřišti, na Omeze a pro klub to bylo poprvé, co uspořádal družstva žáků. Poprvé jsme zůstali po turnaji na kurtech poslední a hráli do poslední chvíle, co nám pořadatelé dovolili. Největší premiérou pro nás ale bylo první vítězné utkání, kdy se nám podařilo porazit tým Klimkovic „B“, což pak Eliška oslavila svým prvním pohárem ve Zmrzlináriu (slaný karamel).“

Jak je vidět, zážitků měli hráči víc než dost a dokázali předvést, co v nich je, za což jim patří velké díky a pochvala. 

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky