Aplikace
Moje OMEGA

Vojta Minář zlatý na přeboru severomoravského kraje do 13 let

V sobotu se ve Vendryni bojovalo o možnost startu na Mistrovství České Republiky do 13 let. Za BK Omega Olomouc jel pouze Vojta Minář.

Vojta Minář zlatý na přeboru severomoravského kraje do 13 let

V sobotu se ve Vendryni bojovalo o možnost startu na Mistrovství České Republiky do 13 let. Za BK Omega jel pouze Vojta Minář, který vyhrál dva skvělé mixy se svou spoluhráčkou z Přerova Ellou Grigárkovou. Ve druhém zápase proti hráčům z Orlové museli předvést velice taktickou hru a přehrát hráče o hlavu či dvě vyšší, než byli oni sami. V boji o medaili prohráli s párem Waliszewski, Špačková 21:16,21:14. V singlu Vojta hladce přehrál Bořka Pnioka 21:8, 21:6, ale v dalším kole již nestačil na Michala Oswalda a prohrál ve dvou těsných setech 18:21, 17:21. Zapas byl vyrovnaný a moc mě těší, že se Vojta dostal z krize, kterou měl v první polovině druhého setu. Musel takticky měnit rytmus hry, styl hry, střídat různá podání a vložit další taktické prvky.

Celý den Vojta zlatě zakončil ve čtyřhře s Ondrou Lubenikem z Opavy, kdy postupně porazili páry Zlámal – Kupec, Ptáček – Oswald, Pešat – Frýdek. Ve finále se museli poprat s dobře nastartovanými a suverénně působícími hráči Bouchner – Glac z Ostravy. Tento tlak ustáli a vybojovali si postup na MČR U13, které bude příští týden v Liberci.

Vojta si tak připsal další vítězství v turnaji po zlatu v singlu na turnaji Boreček Opava, který byl před dvěma týdny. Vojtovi patří velká gratulace a držíme palce příští týden, kdy bude Omegu reprezentovat na Mistrovství ČR.

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte