Aplikace
Moje OMEGA

Turnaj Boreček Opava

Dne 14. 4. 2018 se konal turnaj Boreček Opava. Turnaj se hrál švýcarským způsobem na 2 sety do 13 bodů (lepší prohra byla 9:13, kdy hráč získal jeden bod za prohru, vítěz pak pouze dva body z celkových třech možných, tento systém nutí hráče bojovat o každou výměnu).

Turnaj Boreček Opava

Dne 14. 4. 2018 se konal turnaj Boreček Opava. Turnaj se hrál švýcarským způsobem na 2 sety do 13 bodů (lepší prohra byla 9:13, kdy hráč získal jeden bod za prohru, vítěz pak pouze dva body z celkových třech možných, tento systém nutí hráče bojovat o každou výměnu).

V kategorii U13 za náš klub startoval Tomáš Petr, který vyrazil, stejně jako další čtyři hráči, na svůj vůbec první turnaj kariéry. Skvělým výsledkem je, že se mu podařilo vyhrát jeden set, což je na první turnaj velký úspěch a jsem moc ráda, že vyrazil. Z turnaje odjel povzbuzen, že po dalším tréninku se to ještě zlepší a bude moci vyhrát setů více!

 V kategorii U15 za nás startovalo hned několik hráčů. Adam Látal hrál dobře. Martin Minář dopadl z celého klubu nejlépe, a to na 5. místo se třemi výhrami. V dámské části se pak předvedla Ema Pernicová, která také měla svou premiéru a hodnotí turnaj jako dobrý, že ještě někdy někam vyrazí, což mě moc těší. Stejně tak Eliška Gärtnerová a Pavla Myšková si zahrály své první zápasy, oběma slečnám se na turnaji líbilo, dokonce poznaly lehce i okolí. Vzhledem k tomu, že byl krásný slunečný den a turnaj byl celý den, tak to bylo více než rozumné.

V kategorii U15+ hrál Matěj Králík a umístil se na 10. místě s jedním vyhraným zápasem. Vojta Minář byl na 9. místě s 1 výhrou a dvěma remízami. Také musíme dodat, že Vojta Minář se dobrovolně zúčastnil vyšší kategorie, aby dal šanci ostatním. Oba kluci udělali za poslední půl rok velký skok, stejně tak i Martin, takže věřím, že se tak, jako teď, budou snažit i nadále a zlepšovat svoje herní dovednosti.

 Turnaj byl zábavný a všichni si ho užili, píše pánská část výpravy, které tímto děkuji za napsání krátkého reportu z turnaje, který jsem trochu doplnila, aby byl kompletní. Děkuji také rodičům, že se tam po mém brzkém odjezdu starali o hráče a panu Petrovi za fotky.

Eliška Maixnerová, trenérka

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky