Aplikace
Moje OMEGA

Kondiční soustředění v Ostružné 2020

Necelý týden fyzické práce v Ostružné stál opět za to! Hráči potrénovali všechny základní složky potřebné k badmintonovému výkonu, kterými jsou rychlostní vytrvalost, rychlost, výbušnost, koordinace, obratnost nebo flexibilita.

Kondiční soustředění v Ostružné 2020

I když bolavé svaly ještě přetrvávají, kondiční soustředění už je za námi. Necelý týden fyzické práce stál opět za to! Hráči potrénovali všechny základní složky potřebné k badmintonovému výkonu, kterými jsou rychlostní vytrvalost, rychlost, výbušnost, koordinace, obratnost nebo flexibilita. K tomu jsme zařadili množství pohybových i strategických her, práci s raketou a trénink silného stisku prstů, který je při odehrávání úderů potřebný. 
Trenérské složení bylo již tradiční, kdy po boku naší trenérky Elišky stál Adam z Českého Těšína, který s sebou přivezl tři svěřenkyně. Moc nás mrzelo, že Magda musela kvůli zranění odjet dříve, ale věříme, že za rok vše klapne a zůstane s námi do konce. Spolupráce Omegy a těšínského klubu již trvá tři roky a podle průběhu i náplně soustředění, prospívá oběma stranám.
Nechyběl výšlap na paprsek s borůvkovými knedlíky ani výběh sjezdovky. Dalšími perličkami byla hra mamut-komár, hledání čísel, dva zničující tréninky pro naše nejstarší hráče, videorozbor zápasu nejlepších hráčů světa s šancí je koučovat nebo otužování v místním studeném bazénku. Novinkou pro nás byl ranní test schopnosti absolvovat náročný program, kterým všichni prošli a tak jsme si mohli společně užít hodně srandy a pořádně zatrénovat.
Letošní soustředění všem uteklo nečekaně rychle a tak uvažujeme nad tím, že bychom příští rok o jeden den přidali, abychom měli šanci stihnout další zajímavé aktivity.

 

Zpět na badmintonové novinky
Zpět na všechny Akce a novinky
Pondělí–pátek 6.00–22.00 h
víkend/svátek 7.00–22.00 h
Pro více informací volejte